emeliec

En blogg om det mesta!

en dag med enbart lycka!

Publicerad 2018-05-26 21:10:59 i Allmänt,

Haft en sån bra och mysig dag med min familj. 
Mamma fyllde år i onsdags och sambon i torsdags, så idag blev det gemensamt firande för dom. Så mina systrar med respektive och mamma och hennes man var här över dagen. Blev mycket prat och skratt. Älskar när familjen är samlad. Händer inte alls för ofta tyvärr. Men när det väl händer är det så mysigt. 
Nu sitter jag med fötterna i högläge.. alltså wow va dom svullnat. Helt galet. Får inte på mig skorna längre.. Men nu är det bara 5 veckor kvar till beräknat. Så bara att stå ut. 
Nu ska jag ha myskväll med mitt hjärta med mitt gott, han bestämde att det blir fotboll på tv ikväll så bara att stå ut. 


startbox!

Publicerad 2018-05-18 11:57:00 i Allmänt,

Igår hämta jag ut en startbox från Libero. Har tidigare skrivit om apoteket hjärtats startbox som jag gilla. Men måste nog säga att jag fastna lite mer för denna. 
I Liberos startbox får man med blöjor i strl. 1 och 2, våtservetter, bindor, baby olja och baby wash, nursing pads, en liten mobil som man kan sätta på vagnen eller babyskyddet, sist men inte minst fick man med rabatter på blöjor och en faktiskt väldigt bra broschyr som jag läste igenom igår kväll. Den handlar om första tiden med barnet, vad man ska tänka på och livet med ett nyfött barn. 
Jag rekommenderar verkligen boxen, en kul start och mycket bra saker som är toppen att ha. 
 
 

fix oxh trix!

Publicerad 2018-05-17 15:10:00 i Allmänt,

Dagen börja inte på bästa sätt.. hade en helvetes natt med ont i kroppen och magen.. kunde inte somna. Va som att huvudet och ögonen var trötta men inte kroppen. La jag mig på väster sida fick jag ont och la jag mig på höger sida fick jag ont. Så gick runt här i hemmet och försökte bli av med smärtan. Tror inte jag somna förens 3 imorse. Sambons larm gick runt 6 och då såklart vakna jag och kunde inte somna om direkt. Tror jag somna igen vid 7 kanske. Sen vakna somna vakna osv. Sen vid 11.00 kanske gick jag upp. 
Men känner mig ganska pigg ändå. 
Nåväl, har plockat lite i lägenheten och städat köket. Just nu är det det bombnedslag här hemma med en massa bebis saker överallt. Men hör till tror jag.
Nu ska jag äta lite mellanmål, blir en varma koppen gröt. Aldrig testat men fick den i en box och va tvungen att testa. Sen när sambon kommer hem blir det att hämta spjälsäng om den har kommit, ska hämta ut packet från HM, handla och hämta ut en Libro box. Så blir lite att göra ikväll. 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela