emeliec

En blogg om det mesta!

hur mysigt som helst

Publicerad 2018-03-31 19:11:00 i Allmänt,

Då gick precis familjen. Alltid lika kul att träffa dom! Tyvärr träffas vi för sällan. Måste ta tag i det. Vi fick super fina tilpaner av mamma och hennes man också. Älskar att ha fina blommor på bordet. 
Känns som man ätit hela dagen nu! Så mätt. Mamma och hennes man hade med sig snittar med kött och pepparrot i. Så blev lite förrätt. Jag och sambon gjorde ungsrostad färskpotatis med vitlök och chili, till det blev det kyckling och vitlöksbröd med mozzarella. Blev så gott! 
Sen inte nog med det så hade syster med sig efterätt. Cheescake och en citronkaka. Så nu har jag och sambon matkoma här hemma.
Så resten av ikväll blir lugn. Kanske se någon film eller så. 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
 

påskafton

Publicerad 2018-03-31 13:24:00 i Allmänt,

Måste börja med vädret! Hur undrbart är inte det. Vi har haft sol i kanske 5 dagar nu. Utan moln dessutom. 
Nu ska det bara bli lite vår värme så är det helt perfekt. 
Idag är det påskafton, och vi har bjudit över min familj. Så mamma och hennes man kommer sen kommer min ena syster och hennes pojkvän. Så blir massa god mat här, dock inte påskmat. 
Så har haft fullt upp såhär på förmidagen. Städat, förberett mat osv. Ska bli så mysigt att ha familjen här! 
Appropå något helt annat, skrev om gravid craving i tidigare inlägg och har fått upp en helt ny sorts craving, nu är det smoothie som gäller.. Så gott! Startar alltid dagen med en smoothie nu. 
Favoriten just nu är jordgubb, granatäpple och banan. Så gott! Blev en sån till frukost idag.
Nåväl, nu ska jag fixa det sista inna alla kommer! 

Önskar er alla en bra och mysig påskafton! 
 
 
 

förkylning!

Publicerad 2018-03-25 17:18:02 i Allmänt,

Mitt immunförsvar just nu är det sämsa jag varit med om. 
Sen v. 7 har jag varit förkyld från och till..  och förkylningarna är långvariga. Har precis tagit mig ur en lång period med kraftig förkylning med hosta som höll mig vaken om nätterna. 
Nu känner jag att allt börjar igen. Men kan också vara en släng av pollenallergi också. Har extrem pollenallergi.. Så blir spännande hur jag ska hantera den perioden sen. Får inte ta min starka allergimedicin nu när jag är gravid. 
Nåväl! Jag hoppas inte att det här bryter ut till någon jobbig förkylning. 
Det jobbiga är så fort jag jobbar (jobbar på förskola) så drar jag åt mig en massa bakterier. Men bara att stå ut. Enbart 14 veckor kvar till BF ❤

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela