emeliec

En blogg om det mesta!

vilken vecka!

Publicerad 2018-06-28 08:42:25 i Allmänt,

Ja vart ska man börja?
Denna vecka börja inte som jag ville.. 
I måndags åkte vi in till förlossningen för jag hade minskade fosterrörelser. Fick komma in ganska på en gång, antagligen för jag är så långt gången ( v 39 ). Fick börja med att lämna urinprov och göra ctg. Ctgt såg bra ut. Tycker dock barnet var väldigt stressat. Pendla mellan 120 - 180 så jag tyckte inte det kändes så bra. Men läkarna vet ju bäst. Fick veta att jag hade protein i urinet så blodprov togs. Medans vi fick vänta på svar där ifrån gjorde en läkare ett snabbt ultraljud, hon tyckte bebisen va lugn och jag kände inget. Tillslut kom blodproverna och dom var bra. Men hon va lite orolig för proteinet och att barnet var så lugnt. Så vi fick en ny tid, som vi hade igår. Så igår var vi och träffa läkare igen. Fick göra ctg vilket såg fint ut, alla prover vi tog var bra. Så då kände jag mig lite lugnare. Men hos läkaren sen så gjorde han ett ultraljud. Bebis ville inte alls röra sig trots att han verkligen försökte få igång bebis. Han fick genast en dålig magkänsla och börja prata om att sätta igång förlossningen. Han sa också att han skulle inte kunna sova gott inatt om han lät mig åka hem. Så vi fick rådet att gå och äta lunch och komma tillbaka 1 timme senare och göra om allt. Så vi åkte och åt lunch, vilket var svårt då vi båda var lite oroliga. Väl tillbaka på mottganingen så gjordes enu ett ctg, vilket var bra denna gång med. Sen gjordes ultraljud och då rörde sig bebis lite lite. Men fick rörelser på bild iaf. Så läkaren fick en bra magkänsla igen, men vi fick en ny tid igen. Vilket jag tycker är super bra, känns tryggt med att dom vill ha sån koll på bebis.
Så imorgon är det dags igen, mer undersökningar. 
Så ja denna vecka har varit sådär. Är lite orolig att något är fel.. men försöker vara så lugn jag kan. 
 

midsommarafton

Publicerad 2018-06-22 22:31:58 i Allmänt,

Ja denna midsommarafton va något av de ovanliga.
Jag och sambon hade planen att åka till min mamma och hennes man och fira midsommar. Men hade så jobbigt med sömn, sammandragningar och som mensvärk större delen av natten. Så blev inte så mycket sömn inatt. Så blev tyvärr så att vi blev hemma ändå. 
Men blev bra det med. Vi har kollat fotboll och bara myst. 
Blev glass med extra allt nu på kvällen också.
Är ganska trött nu och vill bara att våran bebis ska komma nu. Helt sjukt att nästa söndag så har jag BF. Men hoppas att det blir innan det. 
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och se på Johan Falk. 


student 2018

Publicerad 2018-06-08 21:41:10 i Allmänt,

Ååh va minnena kommer tillbaka när alla 3or tar studenten. Kommer ihåg det som igår fast det var 6 år sen nu. 
Idag var vi på sambons systerdotters student firande.
Vi har uppe på stan och såg när alla glada studenter åkte runt i lastbilar. 
Sen åkte vi vidare till hennes student mottagning där alla möjliga människor var och fira henne. Va kul att komma ut och träffa sambons familj. Så där blev det massa mat och tårta. Vi stanna inte så länge dock. Har det ganska jobbigt nu när jag är höggravid. Men va super kul timmarna vi var där. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela