emeliec

En blogg om det mesta!

startbox!

Publicerad 2018-02-15 12:42:00 i Allmänt,

Förra veckan var jag och hämta ut en startbox från apoteket hjärtat. Tycker det är super kul att det finns såna boxar. Jag som väntar mitt första barn har egentligen ingen aning vad som behövs förutom självklara saker såklart. Så kul med lite insperation och råd. Man får med en broschyr också, vilket är bra om man vill läsa på lite extra om dom olika produkterna. Så denna box rekommenderar jag verkligen! 
 
 
 
 
 

när två blir tre!

Publicerad 2018-02-14 18:49:00 i Allmänt,

Ja ni kanske förstår rubriken! 
Vi ska ha barn. Barnet är beräknat att komma 1 juli. Så blir spännande då barnets farfar fyller 10 juli och jag 15 juli. Så kanske blir det mellan där. Näväl. Allt känns helt magiskt men också har man en oro. Antar att det är vanligt? Blir ju en helt ny förendring i livet. 
Vi har varit på rul och allt såg bra ut. Hon kunde ana att det var en tjej. Men det var vad hon trodde. Så det är ju inte säkert. Dock så känns det som en tjej. Jag har den känslan i kroppen. Men blir neutrala kläder fram tills barnet är här. Är i v. 19+4 och känner att det är dags att köpa lite kläder osv till barnet. Har köpt lite lite men inte mycket. Spanat på en vagn jag vill ha också men inte köpt. Men är det för tidigt kanske? När började ni köpa saker till ert barn? Vilken vecka var ni i?
 
 
 
 
 
 

</div

alla hjärtans dag!

Publicerad 2018-02-14 15:39:20 i Allmänt,

Ja vad tycker jag egentligen om den dagen?
Jag och min sambo har varit ett par i snart 10 år. Vi har egentligen aldrig firat den här dagen. För oss är det som en vanlig dag. Vi firar vår kärlek 365 dagar om året så den här dagen är inte alls speciell för oss. Vår årsdag är tillexempel speciell för oss, då firar vi alltid lite extra. 
Jag tror att många killar som tjejer känner en press för den här dagen. Pengar ska spenderas och presenterna ska vara bra. Affärer går ju all in för att sälja, vilket också kan skappa en stress tror jag. 
Men alla är vi olika såklart! Alla hjärtans dag är säkert stort för många och man lägger tid och pengar på att få en så bra dag som möjligt. Jag tycker dock att det är fint att se alla bilder flöda på social medier med massa kärlek, så det är ju tur att alla inte är som oss för då skulle inte dom bilderna finnas. 
Firar ni denna dag? 
 
Jag hopaps att alla får en fantastisk dag oavsett om man firar den eller inte. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela