emeliec

En blogg om det mesta!

Dagen innan nyår!

Publicerad 2017-12-30 20:06:16 i Allmänt,

Imorgon är det nyårsafton! Egentligen är jag inget stor älskare av nyår. Tycker inte den dagen är speciell alls. Tycker det är skönt när den är över. Men vi ska iaf iväg till några vänner på middag. Jag är dunder förkyld så blir en lugn kväll för mig. Men blir nog en mysig kväll.
Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan  och se på film. Blir glass med varma hallon till filmen  sen lite vindruvor. 

Julafton!

Publicerad 2017-12-25 09:25:47 i Allmänt,

Då var julafton över. Tycker att den tar slut så fort.
Hade en super härlig julafton, mycket skratt, god julmat, familjen och bara en massa mys.
Morgonen börja med att jag och sambon öppna julklappar. Fick så mycket fint, bla ett halsband och armband.
Senare på dagen åkte vi hem till mamma och hennes man. Där blev det Kalle Anka och massa mat. Sen blev det julklappar. Fick presentkort på ansiktsbehandling, skärbräda i ek, varmluftsfritös, vattenkokare mm.
Vi åkte hem ganska tidigt. Mådde inte så bra på kvällen. Är super förkyld som blev värre på kvällen. Vi han precis hem till filmen tomten är far till alla barnen. Så den såg vi på och jag somna halvvägs i filmen tyvärr.
Men allt som allt så var den en super bra julafton! 
Tacksam!

Publicerad 2017-12-23 17:42:45 i Allmänt,

Igår gick jag på lite julledighet. Fick så mycket fint från föräldrar och barn på förskolan. Är så tacksam för det jobb jag har och alla fina presenter får mig verkligen att känna mig som en bra och uppskattad pedagog.
Imorgon är det julafton! Så mysigt. Jag och sambon åker till Stockholm och firar jul hos min mamma och henne man. Min syster med respektive kommer också dit. Så blir nog en härlig julafton. Eventuellt ska vi också till sambons föräldrar på julfrukost också. Så blir fullt upp. Men det gillar jag. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela