emeliec

En blogg om det mesta!

Att läsa en bok!

Publicerad 2016-08-04 18:53:00 i Allmänt,

Jag är generellt super dålig på att läsa böcker. Men ibland får jag feeling och bara kryper upp i soffan och läser en bra bok.

Jag har dock svårt att slutföra en bok då jag ofta tröttnar och lägger ifrån mig boken och glömmer bort den. Men boken Angel fick mig att fastna och läsa klart hela boken. Det är en sån där hemsk och ändå fascinerande bok. 

Boken handlar om en tjej vid namn Angel som bor i en liten stad, hon drömmer om en karriär som glamour modell. Så man får följa med hennes resa dit. Hon stöter på en kille som förändrar hennes liv på gott och ont. Gillar man spännande böcker så rekommenderas den starkt! 

Har ni några tips på bra och spännande böcker så tipsa mig gärna! 

Sen har jag en annan bok som jag ska ge mig på,. Skamfläck heter den. Så vi får se om den är lika fängslande.

 

 

Yvonne Ryding

Publicerad 2016-08-04 14:50:01 i Allmänt,

Igår fick jag hem tre produkter från märket Yvonne Ryding. Aldrig testat förut men hört mycket bra om det, så ska bli spännande att testa! 

Blev en deoderant, cleansing lotion och en eye gel så ska testa allt ett tag så får vi se. Har ni någon erfarenhet av märket? 

 

Kläder i massor!

Publicerad 2016-08-03 20:29:25 i Allmänt,

Idag hämta jag ut ett paket med massa kul i!
Blev en jacka, två jeans, två toppar, gummistövlar till jobbet, lite skönhetsprodukter, nytt fräscht bäddset, en munkjacka till jobbet och ett par gympaskor till jobbet :) allt passa förutom gummistövlarna så blir att ändra storlek på dom bara :)
Nu blir det soffhäng och vattenmelon 😋

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela